Марк Георгиев

Claims Trans

Марк Георгиев е търговски директор в Claims Trans. 5 години учи в чужбина - правни науки във Великобритания, а след това специализира Морско и транспортно право в Ротердам. В Холандия той участва в бизнес екосистемата „PortXL”, която е организирана от Port of Rotterdam и Ernst&Young. Заемайки позицията на търговски съветник, той участва в успешното развитие на AquasmartXL – иновативна компания за автономни плавателни лодки.
Воден от желанието си да предложи иновативни решения за българския транспортен бранш, Марк се завръща в родината, за да изследва управлението на риска и продажбите в логистичния сектор. Разнообразният опит в различните звена на логистичните процеси му помагат да разбере в дълбочина основните проблеми при разрешаването на щети по време на транспортирането на стоки.
На 9. Логистична бизнес конференция Марк Георгиев ще разкаже за скрития медиатор във всички процеси, свързани с разрешаването на транспортни казуси. Комбинираната лекция на Claims Trans с партньорите им от Transfollow (Нидерландия) ще запознае аудиторията с интелигентните дигитални инструменти, които могат да спечелят ценно време и ресурси на логистичните фирми.