Ханс Лип

TransFollow

Ханс Лип има над 25-годишен опит в транспортната и логистичната индустрия. Той е бакалавър по логистично инженерство, магистър по логистичен мениджмънт, а също така е магистър по транспорт и логистика. Работил е с всички видове модалности – от морското корабоплаване до железопътният транспорт на къси разстояния. В продължение на много години Ханс предава своите знания и експертиза като независим консултант в различни страни. Има богат опит в областта на продажбите, търговията, транспорта и логистиката.
През последните 5 години Ханс се е посветил на това да допринесе за премахването на хартията в транспорта чрез най-съвременни иновативни платформи за цифров обмен. Като главен оперативен директор на компанията Viaservice, Ханс развива, продава и разширява продуктите на TransFollow в цяла Европа.
Научете повече от Ханс за последните иновации в сферата на дигитализацията, които позволяват на всички заинтересовани страни по веригата на доставки да обменят информация безпроблемно, да работят по-добре и по-близо един до друг. Защото платформата TransFollow eCMR е много повече от цифрова товарителница!