Хю Уилямс

EFESO Consulting

Хю УИЛЯМС е вицепрезидент на EFESO Consulting Group. Той се присъединява към EFESO през 2017 г. след дълга и успешна кариера в планирането и оптимизирането на веригата за доставки чрез собствената си компания Hughenden Consulting.
Консултантската кариера на Хю започва през 1983 г., когато в продължение на 6 години работи заедно с д-р Ели Голдрат, авторът на всеизвестната книга „Целта“, която общността за планиране на веригата за доставки възприема като основен труд. Този опит вдъхновява успешната кариера на Хю и неговото международно бизнес начинание Hughenden Consulting, което стартира през 2001 г. През следващите години от кариерата си той помага на големи корпорации да мислят по нов начин и да въведат нови бизнес модели, включително организации като Castrol, Kraft Heinz, Pernod Ricard, GSK и Cargill.
Специалностите на Хю са: планиране на веригата за доставки, планиране на продажби и операции, прогнозиране на продажбите, оптимизация и планиране на запасите, планиране и планиране на производството, планиране на доставки, теория на ограниченията, управление на промените.
Хю има репутацията на оживен лектор на форуми и конференции, който не оставя аудиторията равнодушна.
Като водещ лектор и модератор на 8-мата Логистична бизнес конференция той ще се фокусира върху успешните стратегии на бъдещето след Covid-19.