Пол Норфорд

Zebra Technologies

Пол Норфорд е експерт и треньор по реализиране на успешни продажби Zebra Technologies. Завършил е специалността Електротехника, електроника и комуникационна техника в University of Kent, Великобритания. Техническите му познания го отвеждат в областта на продажбите, като през годините работи за едни от най-големите световни компании Nokia и Motorola Solutions. В периода 2014 - 2018 г. заема позицията Регионален продуктов мениджър на корпоративни мобилни компютри в Zebra Technologies, а от 2018 г. до днешна дата е експерт и треньор по реализиране на успешни продажби.
Пол Норфорд е отдаден да помага на клиентите и партньорите на Zebra Technologies да променят начина, по който управляват своя бизнес. Наред със завидната енергия и страст, с която си служи в своята работа, той споделя знания за индустрията, креативност и ангажираност, за да въвежда иновативни решения и услуги за корпоративните клиенти на компанията.
Пол Норфорд, инженер по професия, комбинира уменията си да разбира технологията и ясно да формулира нейната стойност. Способността му да дефинира нуждите на клиенти и партньори и да намира правилното решение за тях е ключът към успеха на предприемача.