Списание ЛОГИСТИКА организира през 2020

ОСМА ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ

Логистиката и веригите на доставки
след COVID-19

27 октомври 2020 г. (вторник)
София Ивент Център (SEC) – Парадайз център, СофияЖивеем във време на промени. Живеем във време, когато трудно могат да се правят планове и прогнози. Живеем във време, когато традиционните бизнес модели все повече се трансформират.

Но все пак някои неща се запазват. И едно от тях е ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ - най-голямото събитие в логистичния сектор в България, която ще се проведе за осма поредна година в края на октомври. Да, не знаем дали тогава ситуацията ще позволява събиране на много хора в една зала, дали хората ще искат да се събират, дали лекторите ще могат да дойдат на живо... Много неща не знаем, но едно е сигурно –  ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ в София ще се проведе.  Дали изцяло на живо, дали комбинирано на живо и онлайн – ще покажат условията и ние организаторите от Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА ще сме гъвкави съобразно с тях. Ще я организираме, защото смятаме, че е необходима. Защото COVID-19 вече промени света на логистиката и веригите на доставки и защото тези промени ще са дългосрочни, защото тепърва ще се променят стратегии и бизнеси и защото точно в тези условия най-много имаме нужда да чуем новото, да споделим опит и да се поучим от чуждия, да се срещнем с колеги и съмишленици..

Ето защо за 2020 г. избрахме темата Логистиката и веригите на доставки след COVID-19.

Акценти на Логистичната бизнес конференция 2020:

Стратегии след кризата: Утрешният ден – най-доброто от двата свята
Ускорена дигитална трансформация: Как да съкратя пътя към дигитализация на бизнеса си
Сигурност в снабдяването: Устойчиви мрежи за доставки и 24/7 операции в склада
Логистична инфраструктура: Инвестиционни проекти, градска логистика и интеграция в последната миля

 
После дойде утрешният ден, в който трябва да се поправя счупеното и с бързи и иновативни решения да се трансформират транспортни мрежи и логистични решения. Глобалното производство и търговия започват бавно да се задвижват, но изникват и ще изникват нови кризисни ситуации, на които логистиката трябва да отговори със смели решения и с нови бизнес модели.

Силата, която технологиите показаха по време на пандемията, предизвика логистичните мениджъри да си зададат много въпроси: как да съкратя пътя към дигитализацията, как да подобря управлението на риска, как да направя веригата на доставки по-прозрачна и устойчива, как да имам по-големи буфери, каква да е следващата ми трансформация в склада и във веригата на доставки? Със сигурност ускорените темпове на дигитализация, по-широкото използване на роботи в складовете, въвеждане на системи с изкуствен интелект са едно от задължителните неща, за тези, които искат да останат успешни и в бъдеще. Кои са далновидните стратегии за по-добър бизнес, по-ефективни служители и по-сигурни доставки?

За всичко това ще говорят лекторите на Осмата ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ. Тези, които вече са присъствали на предишните й издания, са се убедили, че тя е чудесно място за партньорско споделяне на добри практики, където всеки научава нещо ново и си тръгва с прозрения и нови бизнес контакти.

Нашата цел като организатори е да дадем възможности на мениджъри и специалисти от всички браншове да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в новото днес и новото утре.

Адрес на събитието:  Sofia Event Center (SEC), гр. София, бул. Черни връх 100, Парадайс Център ет. 3

 

Вижте по-долу кратко видео, представящо Логистичната Бизнес Конференция 2019.

 

 

Партньори на Логистична Бизнес Конференция 2020

 

Контакт

Контакт с организаторите:


За включване като партньор или спонсор на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2020,
моля свържете се с организатора:
БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД
Лице за контакт: Илияна Балабанова, Борислав Бурлак
моб. 0888 220 261, 0888 582 088
Изпратете ни E-mail

 

Локация на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2020