МasterClass: Управление на склада и доставките - вход свободен

28.05.2018

МasterClass: Управление на склада и доставките - вход свободен

Известно като Събитие 3:1, изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ включва и МasterClass: "Управление на склада и доставките."

И тази година ще има два класа - на 14 и 15 юни 2018 г. На 14 юни (четвъртък) от 11 ч  лектори ще бъдат Антон Стойков, управител на карго-партнер ЕООД, и Никола Стоилов, мениджър Логистика в карго-партнер.

Двамата лектори са опознали добрите практики и различните мащаби на управление в бранша, част от които ще споделят с участниците в мастеркласа "Управление на склада и доставките".

На 15 юни (петък) от 11 ч  лектор ще бъде Калоян Първов, ръководител на отдел Складово стопанство в Производствен център Костинброд на Кока-Кола ХБК България. Калоян има над 10- годишен опит в областта на дистрибуцията и управлението на складове.

Места на първите редове в залата са запазени за миналогодишните лектори - Eмил Димитров от Кауфланд България и Боян Джамбазов от Мувио Лоджистик, с които отново можете да поговорите. Например - какво ново са добавили в оптимизацията на работата на своите екипи за 1 година.

Входът е свободен. Запишете се на https://sklad.logistika.bg , за да не пропуснете да научите как се справят с предизвикателствата в складовото управление и доставките тримата майстор-логистици?

Мястото на събитието е cargo-partner iLogistics center. Модерният логистичен комплекс се намира в района на летище София, удобно е за пътуване с метро - близо до метростанция "Софийска Света гора". Точният адрес е София, ул. „Подполковник Васил Златарев“ 44 А.