Регистрирайте се за ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ и MasterClass: Управление на склада и доставките

28.05.2018

Регистрирайте се за ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ и MasterClass: Управление на склада и доставките

Вече официално започна регистрацията за безплатно посещение на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - специализираното изложение за Склад, Логистика, Транспорт и MasterClass: Управление на склада и доставките. Входът за двете събития е свободен след регистрация на сайта или на място.

Заповядайте на нашето събитие, което ще се проведе на 14 и 15 юни в cargo-partner iLogistics center. Там ще можете да се запознаете с различни решения за складово оборудване, иновативни системи за управление на склад, технологии в логистиката и зелена логистика!
Всички желаещи да видят на живо демонстрации на продукти и услуги за логистиката, представени от едни от водещите фирми за логистично оборудване у нас, могат да се запишат  ТУК. Повече информация за фирмите изложители може да намерите ТУК.
Също днес стартира и регистрацията за нашия MasterClass: Управление на склада и доставките. Първият ден лектори ще бъдат домакините от карго-партнер ЕООД в лицето на Антон Стойков, управител на компанията и Никола Стоилов, мениджър Логистика в дружеството. Вторият ден Калоян Първов, ръководител на отдел Складово стопанство в Производствен център Костинброд на Кока-Кола ХБК България ще запознае присъстващите с добрите практики на компанията. Регистрация за присъствие на MasterClass може да направите  ТУК. Побързайте, защото местата са ограничени!