Булнекс на Логистика в действие 2018

Булнекс на Логистика в действие 2018

Булнекс АД е водеща компания специализирала в интегрирането, внедряването и поддръжката на иновативни, специализирани хардуерни решения.

Тя е платинен партньор на световният лидер HONEYWELL, както и ексклузивен представител на METTLER TOLEDO – Германия.. Специализира в поддръжката на продуктовата им гама, както и в сертифицираното обслужване на оборудването на утвърдени производители като Wincor Nixdorf и др.
На тазгодишното изложение, Булнекс ще покаже новите продукти на Honeywell: таблет EDA 70, CK75, CN75, CN80, пръстов скенер 8680i както и много други нови продукти.
Компанията поддържа повече от 35 000 реално работещи устройства в различни области на икономиката: търговия, банкиране, дистрибуция, финанси и човешки ресурси.
С цел по-доброто обслужване и бързо внедряване на нововъведенията в продуктите Булнекс разполага със собствени сервизни бази в градовете – София, Варна, Пловдив, Бургас, В.Търново, Русе, Стара Загора и Монтана.Като представител на фирма Honeywell, фирмата ще представи на изложението индустриални и бизнес мобилни компютри, баркод принтери – нисък, среден и висок клас, компютри за мотокари, ръчни скенери, системи за складов мениджмънт.
Тя има 15 години опит, 8 сервизни центъра, покритие в цялата страна и възможност за реакция в рамките на 4 часа. Екипът им от сертифицирани инженери, позволява на Булнекс да е единствената в България, която е платинен партньор на Honeywell и предлага гаранционен и извън гаранционен сервиз на горепосочените устройства в рамките на страната. Това й позволява да сведе до минимум времето за реакция при възникнал проблем, да предложи на клиентите си поддръжка, съобразена с нуждите им и да осигури техническа помощ при избора, внедряването и експлоатацията на техниката.