Един месец до ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ

11.05.2018

Един месец до ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ

Остава само 1 месец до ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - специализираното изложение за Склад, Логистика, Транспорт. Заповядайте на нашето събитие, където ще можете да се запознаете с различни решения за складово оборудване, иновативни системи за управление на склад, технологии в логистиката и зелена логистика!

Може да видите ТУК  участниците до момента в събитието, което ще се състои на 14 и 15 юни 2018 г. в cargo-partner iLogistics center, София, ул. Подполковник Васил Златарев 44 А, в района на летище София, до метростанция Софийска Света Гора. Бъдете сигурни, че ще има и други, за които ще ви уведомим в най-скоро време.
Изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ отговоря на нуждите на хората, заети с логистични дейности, да видят на живо демонстрация на продукти и услуги за логистиката и да научат как работят най-добрите практици. На него ще има специални зони за тестване на излаганите машини в реални работни условия, както и възможност за демонстрации на машини и съоръжения.
Вече са ясни и лекторите в първия ден на нашия MasterClass: Управление на склада. Това са домакините от карго-партнер ЕООД в лицето на Антон Стойков, управител на компанията и Никола Стоилов, мениджър Логистика в дружеството. Кои ще са лекторите през втория ден, ще ви информираме в най-скоро време.
И тази година ще се състои традиционното за изложението Състезание за майсторско управление на кари. Какви точно ще са етапите на надпреварата и какви точно машини ще управляват състезателите ще разберете през следващите седмици. Тогава ще обявим и записванията за кандидати за участие в състезанието.
Другата седмица на сайта на събитието - https://sklad.logistika.bg ще стартира и регистрацията за всички, които желаят да посетят изложението и придружаващите го събития.