Списание ЛОГИСТИКА организира през 2021

ДЕВЕТА ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ

Интелигентна логистика:
Спечели бъдещето

12 октомври 2021 г. (вторник)
София Ивент Център (SEC) – Парадайз център, София

 
ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ е най-голямото събитие в логистичния сектор в България. През 2021-а конференцията ще се проведе за девета поредна година. Организатори са екипите на Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА. Логистичната бизнес конференция е престижен международен форум, където участниците научават добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Паралелно с това осигуряваме възможност за срещи и диалог с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, информационни технологии, застрахователи, консултанти.

Ето защо за 2021 г. избрахме темата Интелигентна логистика: Спечели бъдещето.

Акценти на Логистичната бизнес конференция 2021:

• Глобални промени и локални възможности  (Дискусионен панел). Какъв е ефектът от пандемията върху глобалните вериги на доставки? Тръгват ли производствата по-близо до дома? Какви са перспективите на България като ниършоринг дестинация? Как 3PL доставчиците променят своите дейности и експертизи, за да отговорят на по-сложните логистични нужди на производствените и търговските компании? Как дигиталната трансформация помага на фирмите във време на криза?

• Сценарии за бъдещето. Как се планира устойчиво бъдеще за една компания? Кои са устойчивите решения в логистиката, които помагат в кризи и растеж? Как се управляват целите и действията на екипа при работа в рискова среда? По-сложни ли са логистичните задачи в една компания от играта на шах? Стига ли да имаш само план А или е време за план Б и В? Как се откриват точните хора и откъде ще дойдат следващите иноватори и визионери в логистиката?

• Технологии, променящи играта. Ускори ли кризата навлизането на изкуствения интелект във веригата за доставки? Как да дигитализирам бъдещето? Колко голямо е информационното разнообразие на големите данни? Може ли да се анализират и прогнозират всички етапи от веригата на доставки чрез иновативни стратегии и технологии?

• Умен ход в склада. Какви нови стандарти зададе кризата към инвестициите и управлението на складовете? Как се постига оптималност в складирането и какви са възможностите на „умния склад“? Какво въздействие оказват Индустрия 4.0 и ръстът на електронната търговия на начина на работа в склада? Как технологиите оптимизират складовите разходи? Какви роботи ще управляват складовете на бъдещето?
Нашата цел като организатори е да дадем възможности на мениджъри и специалисти от всички браншове да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в новото днес и новото утре.

Адрес на събитието:  Sofia Event Center (SEC), гр. София, бул. Черни връх 100, Парадайс Център ет. 3

Във връзка с актуалните противоепидемични мерки и заповед РД-01-748/2.9.2021 г. на МЗ ви информираме, че Логистичната Бизнес Конференция има възможност да се проведе при максимална заетост съгласно възможността, която дава заповедта.

Обслужващата локация София Ивент Център (SEC) е акредитирана като EU Green COVID Certificate Venue, с което се гарантира, че всички екипи на SEC са на 100% ваксинирани и/или преболедували, както и притежават зелен сертификат (сертификат за ваксинация, сертификат за преболедувал, сертификат за валиден отрицателен PCR тест). Екипът на организатора Българска Транспортна Преса е също от 100% ваксинирани и/или преболедували служители.

За да може Логистичната Бизнес Конференция да се проведе на живо без ограничение, е необходимо също гостите на Конференцията да покажат на влизане в залата един от следните документи:
- сертификат за ваксинация;
- сертификат за преболедувал, валиден 6 месеца от издаването му, или направен бърз антигенен тест до 48 часа преди мероприятието;
- сертификат за валиден отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди мероприятието.
Моля имайте предвид, че участници на Конференцията без валиден документ няма да бъдат допуснати в залата.

Вижте по-долу кратко видео, представящо Логистичната Бизнес Конференция 2019.
 

 

 

Лектори на Логистична Бизнес Конференция 2021

Петър Витанов

Евродепутат

Емил Димитров

Kaufland България

Антон Ананян

Frotcom България

Валентин Илиев

ЗК Лев Инс

Стефан Коларов

eMAG България

Антон Димитров

DHL Express България

Стефан Стоилов

DHL Express България

Георги Терзийски

SAP България

Янислав Тотев

ДСВ Роуд

Светлин Адриянов

ЕY България, Северна Македония, Албания и Косово

Лазар Матеев

Hanon Systems Пловдив

Антон Крантев

Коника Минолта България

Димитър Сотиров

Коника Минолта България

Ханс Лип

TransFollow

Атанас Котов

EPAL България, Гърция и Румъния

 

Партньори на Логистична Бизнес Конференция 2021

 
 
 
 
 

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Логистиката – все по-технологична и по-дигитализирана

На 9 Логистична бизнес конференция лекторите от 3 и 4 панел говориха за бързото навлизане на новите технологии в логистичните процеси, за да решат проблемите, предизвикани от Covid-19.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

2022 г. поставя големи въпроси пред веригите на доставки

Във втория панел на 9.Логистична бизнес конференция лекторите споделиха как работят в променената бизнес среда, как планират, инвестират и изграждат нови стратегии.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Българският логистичен бизнес е изключително боеспособен

На 9.Логистична бизнес конференция Зелената сделка бе дискутирана като процес, в който българският бизнес трябва да има активна позиция, за да участва в голямата трансформация на европейската икономика.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Ще си поръчваме ли успеха по интернет?

Остават само 1 ден до 9. Логистична Бизнес Конференция. Инвестирайте времето си в престижния бизнес форум, за да чуете как предизвикателствата моделират успеха.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Чуйте гласа на Веригата на доставки

12-ият ден на октомври е денят на деветата Логистична Бизнес Конференция. На сайта на събитието можете да видите програмата на Конференцията. И да се регистрирате, за да чуете 20 мениджъри от различни звена на Веригата на доставки.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Атанас Котов: Само оригиналните палети гарантират сигурност на товара

На 9.Логистична Бизнес Конференция изпълнителният директор на EPAL България, Гърция и Румъния ще разгледа актуалната тема за растящите цени на европалетите, като предизвикателство пред транспортния и логистичен сектор.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Светлин Адриянов: Знаете ли какво е позволено и какво не при договаряне?

На 9.Логистична Бизнес Конференция ще имате възможност не само да чуете от опитния юрист какви грешки да избягвате при договарянето с конкуренти и подизпълнители, но и да му зададете лично своите въпроси.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Янислав Тотев: В логистичните услуги навлизат нови стандарти

На 9.Логистична Бизнес Конференция лекторът ще разкаже как работят 3PL компаниите в условията на растящи очаквания към техните услуги и недостиг на ресурси.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Антон Димитров и Стефан Стоилов ще разкрият как жълтите птици на DHL пазят небето и земята

На 9.Логистична Бизнес Конференция двамата лектори ще споделят своето пътуване в богатия свят на зелената логистика, която обединява доставчици и клиенти да неутрализират вредните емисии от транспорта на техните пратки.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Марк Георгиев и Ханс Лип ще разкрият силата на цифровата трансформация в доставките

На деветата Логистична Бизнес Конференция ще чуете комбинирана лекция на двамата лектори, които са партньори в бизнеса.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Милена Рамчева: Продавайте добре, ние ще изпълним поръчките перфектно

Аутсорсването на логистичното и клиентското обслужване набира скорост в България, но знаете ли какви дейности включва услугата? Научете детайлите на деветата Логистична Бизнес Конференция.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Петър Витанов: Финансови ресурси на Зелената сделка трябва да достигнат до българската икономика

Гост-лектор на деветата Логистична бизнес конференция ще бъде евродепутатът Петър Витанов, член на Комисията по транспорт и туризъм.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

ВИДЕО – Лектори на Логистичната конференция: Светът не спира да се развива

Четирима от лекторите, които ще чуете на деветата Логистична бизнес конференция на 12 октомври, се включиха в специалното издание на СРЕЩИ НА КАФЕ.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Антон Ананян и Валентин Илиев: Полезното сътрудничество ражда добри плодове

Как телематичните решения на Frotcom помагат на застрахователните компании и техните клиенти?

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Антон Крантев и Димитър Сотиров: Интелигентни решения за дигитална трансформация в логистиката

На деветата Логистична бизнес конференция двамата лектори от Коника Минолта ще ви накарат да помечтаете.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Шестима лектори в СРЕЩИ НА КАФЕ на 2 септември

На Логистичната бизнес конференция ще чуете мениджъри визионери и млади експерти, които заедно ще очертаят посоката: Спечели бъдещето!

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Frotcom отново е генерален партньор на Логистичната бизнес конференция

Една от най-големите телематични фирми у нас - FROTCOM България, ще бъде генерален партньор на деветата Логистична бизнес конференция.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Стефан Коларов: Електронната търговия е място за иновации и растеж

На деветата Логистична бизнес конференция ще чуете оперативния мениджър на eMАG, който ще сподели богатия си опит, както и последните планове и иновации на компанията в сферата на логистиката.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Лазар Матеев: Готови ли сте?

Експерт в логистиката и планирането от Ханон Системс Пловдив се присъединява към лекторския екип на деветата Логистична бизнес конференция.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Георги Терзийски се включва в лекторския екип на Логистичната бизнес конференция

Той притежава търговски нюх и технически опит – качества, които го правят интересен събеседник за всеки, който иска да разбере как да генерира нови възможности за иновации и растеж във фирмата.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2021

Запознайте се с първите лектори на Логистичната бизнес конференция

Те са оптимисти, те са разпознаваеми, те са успешни мениджъри, преминали през не една трансформация.