Списание ЛОГИСТИКА организира през 2020

ОСМА ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ

Логистиката и веригите на доставки
след COVID-19

27 октомври 2020 г. (вторник)
София Ивент Център (SEC) – Парадайз център, София

 
Живеем във време на промени. Живеем във време, когато трудно могат да се правят планове и прогнози. Живеем във време, когато традиционните бизнес модели все повече се трансформират.

Но все пак някои неща се запазват. И едно от тях е ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ - най-голямото събитие в логистичния сектор в България, която ще се проведе за осма поредна година в края на октомври. Да, не знаем дали тогава ситуацията ще позволява събиране на много хора в една зала, дали хората ще искат да се събират, дали лекторите ще могат да дойдат на живо... Много неща не знаем, но едно е сигурно –  ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ в София ще се проведе.  Дали изцяло на живо, дали комбинирано на живо и онлайн – ще покажат условията и ние организаторите от Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА ще сме гъвкави съобразно с тях. Ще я организираме, защото смятаме, че е необходима. Защото COVID-19 вече промени света на логистиката и веригите на доставки и защото тези промени ще са дългосрочни, защото тепърва ще се променят стратегии и бизнеси и защото точно в тези условия най-много имаме нужда да чуем новото, да споделим опит и да се поучим от чуждия, да се срещнем с колеги и съмишленици..

Ето защо за 2020 г. избрахме темата Логистиката и веригите на доставки след COVID-19.

Акценти на Логистичната бизнес конференция 2020:

Стратегии след кризата: Утрешният ден – най-доброто от двата свята
Ускорена дигитална трансформация: Как да съкратя пътя към дигитализация на бизнеса си
Управление на промяната: Устойчиви мрежи за доставки и интеграция в последната миля
Сигурност в снабдяването: Инвестиционни проекти и 24/7 операции в склада

 
Случи се това, което никой стратег не можа да предвиди – глобалната икономика спря за няколко месеца. COVID-19 предизвика неочакван и много силен трус върху производството, доставките и потреблението. И предизвиква ефекта на доминото в цялата верига на доставки.

После дойде утрешният ден, в който трябва да се поправя счупеното и с бързи и иновативни решения да се трансформират транспортни мрежи и логистични решения. Глобалното производство и търговия започват бавно да се задвижват, но изникват и ще изникват нови кризисни ситуации, на които логистиката трябва да отговори със смели решения и с нови бизнес модели.

Силата, която технологиите показаха по време на пандемията, предизвика логистичните мениджъри да си зададат много въпроси: как да съкратя пътя към дигитализацията, как да подобря управлението на риска, как да направя веригата на доставки по-прозрачна и устойчива, как да имам по-големи буфери, каква да е следващата ми трансформация в склада и във веригата на доставки? Със сигурност ускорените темпове на дигитализация, по-широкото използване на роботи в складовете, въвеждане на системи с изкуствен интелект са едно от задължителните неща, за тези, които искат да останат успешни и в бъдеще. Кои са далновидните стратегии за по-добър бизнес, по-ефективни служители и по-сигурни доставки?

За всичко това ще говорят лекторите на Осмата ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ. Тези, които вече са присъствали на предишните й издания, са се убедили, че тя е чудесно място за партньорско споделяне на добри практики, където всеки научава нещо ново и си тръгва с прозрения и нови бизнес контакти.

Нашата цел като организатори е да дадем възможности на мениджъри и специалисти от всички браншове да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в новото днес и новото утре.

Адрес на събитието:  Sofia Event Center (SEC), гр. София, бул. Черни връх 100, Парадайс Център ет. 3

 

Вижте по-долу кратко видео, представящо Логистичната Бизнес Конференция 2019.

 

 

Лектори на Логистична Бизнес Конференция 2020

Николай Божилов

Юнимастърс

Хю Уилямс

EFESO Consulting

Марек Рожицки

Експерт по КЕП и последната миля

Мариета Григорова

Гебрюдер Вайс

Явор Панталеев

ОЙРОШПЕД

Минко Лазаров

Техникъл Сълюшън

Моника Митева

DHL Експрес България

Милен Райков

EY България

Антон Крантев

Konica Minolta

Станислав Димитров

Карго планет

Светослав Тодоров

Белуга Ай Ти

Красимир Димитров

А1 България

Ивайло Цанов

Транспрес

 

Партньори на Логистична Бизнес Конференция 2020

 
 
 

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Дигитализирайте се логично и мислете логистично

Отзвук от Логистичната бизнес конференция, организирана от Българска Транспортна Преса в края на октомври, създавайки перфектни условия за присъствие в залата и онлайн участие.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Кризата носи възможности, а не само пасиви

С кратка уводна лекция „Какви са успешните стратегии на бъдещето след Covid 19“ Хю Уилямс, вицепрезидент на EFESO Consulting Group, даде старт на първия дискусионен панел на конференцията.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

За първи път: визионери дискутират публично стратегии за бизнес след кризата

Остават 8 дни до затварянето на регистрацията за 8.Логистична бизнес конференция. Програмата е е публикувана на сайта на събитието.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Видео - 19 вдъхновени лектори на Логистичната бизнес конференция 2020

Не пропускайте най-голямото събитие в логистичния сектор в България - Логистичната бизнес конференция в София.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Ивайло Славов: AI осигурява уникално изживяване в доставките

Главният директор на BULPROS е от онези вдъхновяващи лидери, превърнали опита си, натрупан в различни сфери, във висока експертиза.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Митко Василев: Германски фирми обмислят да преместят производства у нас

Д-р Митко Василев е главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара и участник в дискусионния панел на осмата Логистична бизнес конференция.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Моника Митева: За волята и пътуването към устойчиви вериги на доставки

Моника Митева е директор „Маркетинг и продажби“ в DHL Експрес България. А знаем, че DHL e компанията, която непрекъснато проучва и анализира тенденциите в развитието на логистичните услуги.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Хю Уилямс – вдъхновител на успешните промени във веригите на доставки

Хю Уилямс е специалист-консултант в сектора на веригата за доставки с повече от 30 години опит. Той ще бъде ключов лектор на Логистичната бизнес конференция в София и модератор на дискусионния панел.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Водещ екперт по последната миля – лектор на Логистичната бизнес конференция

Марек Рожицки от Last Mile Experts Ltd ще отговаря на вашите въпроси за електронната търговия и доставките от последната миля на 27 октомври в София Ивент Център.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Новите реалности в логистиката и веригите на доставки

Научете ги на ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ!

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Какво ли предстои да се случи?

Регистрацията с отстъпка за ранно записване на осмата ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ вече работи.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Имате ли визия за ключовите промени в утрешния ден?

Най-голямото събитие в логистичния сектор в България - 8-та Логистична бизнес конференция, ще се проведе на 27 октомври 2020 г. в София Ивент Център.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Frotcom отново е Генерален партньор на Логистичната бизнес конференция

Екипът на компанията смята, че обмяната на идеи между доказани професионалисти е от голяма полза за участниците в логистичното събитие на 2020 г.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

Следващите 12 месеца ще променят логистиката

На 27 октомври 2020 в София Ивент Център професионалисти в логистиката ще дискутират как се откриват "точките на стрес" и как се трансформират веригите на доставки след COVID кризата.

Новини от Логистична Бизнес Конференция 2020

ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ София 2020

ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ - най-голямото събитие в логистичния сектор в България, ще се проведе за осма поредна година на 27 октомври 2020 в София Ивент Център. Запазете тази дата в календара си