LBC 2018: Добри практики за успех на B2B и B2C пазара

Четвъртият панел на международната Логистична бизнес конференция включваше треньора по продажби Георги Тодоров от ReExe, управителя на STAMH Христо Урумов и мениджъра Логистика на ИКЕА Деян Цветков.

LBC 2018: Иновации и дигитална трансформация

На иновациите и дигиталната трансформация беше посветен третия панел от шестата Логистична бизнес конференция.

LBC 2018: Как се постига успех на международните пазари

Как се постига успех на международните пазари: гъвкави решения и нови supply chain стратегии.

LBC 2018: Глобални тенденции и устойчиви решения в транспорта и логистиката

Над 300 участници, 18 лектори и 17 фирмени щанда в експо зоната събра в София Ивент Център шестата Логистична бизнес конференция, организирана от Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА. Водещият международен форум на транспортно-логистичния бранш и свързаните с него производства и услуги тази година е озаглавен „България в европейската логистична мрежа: Възможности, интеграция, трансформ

Код: Шеста Логистична бизнес конференция

В нашия век информацията е онази сила, която води всеки бизнес за дясната ръка към успеха. За шестата Логистична конференция ние ви даваме код: Успех!

На кафе с… карго-партнер

Още една свежа изненада очаква участниците в шестата Логистична бизнес конференция. Освен на приятни разговори с колеги и партньори, в паузите между панелите, те ще могат да се насладят на специалното На кафе с … карго-партнер.

6 дни до Логистичната бизнес конференция

Календарът е безмилостен и вече отброява последните дни до шестата Логистична бизнес конференция, която в своята програма среща логистиката на бъдещето и настоящето.