Следващите 12 месеца ще променят логистиката

На 27 октомври 2020 в София Ивент Център професионалисти в логистиката ще дискутират как се откриват "точките на стрес" и как се трансформират веригите на доставки след COVID кризата.

Frotcom отново е Генерален партньор на Логистичната бизнес конференция

Екипът на компанията смята, че обмяната на идеи между доказани професионалисти е от голяма полза за участниците в логистичното събитие на 2020 г.

ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ София 2020

ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ - най-голямото събитие в логистичния сектор в България, ще се проведе за осма поредна година на 27 октомври 2020 в София Ивент Център. Запазете тази дата в календара си

Видеорепортаж от Логистичната Бизнес Конференция 2019

Вижте кратък репортаж от седмото издание на Логистичната Бизнес Конференция, провела се на 29 октомври 2019 г. в София.

Бизнес решения за управление на склада, парите и хората

Четвъртият панел на седмата Логистичната бизнес конференция събра лектори от различни на пръв поглед фирми, но обединени от общата тема за пътя на стоките във веригата на доставките.

Електронната търговия и веригата на доставки

Третият панел на седмата Логистична бизнес конференция, бе посветен на електронната търговия. Четирима лектори говориха за екосистемата на интернет продажбите, за данъчните промени, които ЕС готви, за логистиката, която поема поръчките, направени онлайн.

Стратегии, сигурност и сътрудничество във веригата на доставки

Организаторите от Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА посрещнаха с добре дошли участниците и гостите на дългоочакваното събитие в българската логистиката. Седмата Логистична бизнес конференция събра повече от 300 участници, 18 лектори и 17 фирмени щанда в експо зоната.