Видеорепортаж от Логистичната Бизнес Конференция 2019

Вижте кратък репортаж от седмото издание на Логистичната Бизнес Конференция, провела се на 29 октомври 2019 г. в София.

Бизнес решения за управление на склада, парите и хората

Четвъртият панел на седмата Логистичната бизнес конференция събра лектори от различни на пръв поглед фирми, но обединени от общата тема за пътя на стоките във веригата на доставките.

Електронната търговия и веригата на доставки

Третият панел на седмата Логистична бизнес конференция, бе посветен на електронната търговия. Четирима лектори говориха за екосистемата на интернет продажбите, за данъчните промени, които ЕС готви, за логистиката, която поема поръчките, направени онлайн.

Стратегии, сигурност и сътрудничество във веригата на доставки

Организаторите от Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА посрещнаха с добре дошли участниците и гостите на дългоочакваното събитие в българската логистиката. Седмата Логистична бизнес конференция събра повече от 300 участници, 18 лектори и 17 фирмени щанда в експо зоната.

Логистиката в зоната на безграничната креативност

Дългоочакваното бизнес събитие - седмата Логистична бизнес конференция с тема „Веригата на доставки: Технологии и хора“ отново предизвика силен интерес сред хората в логистичната общност на България.

Започна логистичното събитие на годината

Над 300 участници, 18 лектори и 17 фирмени щанда в експо зоната на Логистичната бизнес конференция.

Утре се открива седмата Логистична бизнес конференция

Точно в 9 ч. на 29 октомври в София Ивент Център ще бъде открито логистичното събитие на годината. Поради големия интерес днес отново за 2 часа беше отворена системата за регистрация на желаещите да вземат участие в престижния международен форум.