Лазар Матеев: Готови ли сте?

Експерт в логистиката и планирането от Ханон Системс Пловдив се присъединява към лекторския екип на деветата Логистична бизнес конференция.

Георги Терзийски се включва в лекторския екип на Логистичната бизнес конференция

Той притежава търговски нюх и технически опит – качества, които го правят интересен събеседник за всеки, който иска да разбере как да генерира нови възможности за иновации и растеж във фирмата.

Запознайте се с първите лектори на Логистичната бизнес конференция

Те са оптимисти, те са разпознаваеми, те са успешни мениджъри, преминали през не една трансформация.

9.LBC: Вече сме в утрешния ден

Запазете датата 12 октомври, когато отново ще се съберем в София Ивент Център (SEC). Интелигентна логистика: Спечели бъдещето - е темата на деветата Логистична бизнес конференция (LBC).

Дигитализирайте се логично и мислете логистично

Отзвук от Логистичната бизнес конференция, организирана от Българска Транспортна Преса в края на октомври, създавайки перфектни условия за присъствие в залата и онлайн участие.

Кризата носи възможности, а не само пасиви

С кратка уводна лекция „Какви са успешните стратегии на бъдещето след Covid 19“ Хю Уилямс, вицепрезидент на EFESO Consulting Group, даде старт на първия дискусионен панел на конференцията.

Логистичната бизнес конференция - на живо и с онлайн стрийминг

В залата и онлайн мениджъри обменят знания и умения за дигиталната трансформация в логистичните вериги, за доставките в последната миля, за оптимизацията на инвестициите.