Списание ЛОГИСТИКА организира през 2020

 

ОСМА ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ

Време за интелигентна логистика и високи скорости

27 октомври 2020 г. (вторник)
София Ивент Център (SEC) – Парадайз център, София


ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ  е най-голямото събитие  в логистичния сектор в България. През 2020-а конференцията ще се проведе за осма поредна година. Организатори са екипите на Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА.
 

Логистичната бизнес конференция е престижен международен форум,  където участниците научават добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Паралелно с това осигуряваме възможност за срещи и диалог с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, информационни технологии, застрахователи, консултанти.

По традиция конференцията се съпътства от Експо зона, в която фирми презентират свои продукти и услуги за транспорта и логистиката.

За 2020 г. избрахме темата Време на интелигентна логистика и високи скорости.

Акценти на Логистичната бизнес конференция 2020:

• Бизнес среда: Предвидимост, адаптация и битка за последната миля във веригата на доставки (дискусионен панел)
• Конкуренция и растеж: Управление на екипи и на бизнес процеси
• Доставки на висока скорост: Омниканална търговия и 24/7 операции в склада
• Дигитална трансформация на бизнеса: Стратегии, софтуер, мобилни решения

Технологиите и хората са заедно на работния терен, но хората задават посоката, създават партньорства, идентифицират проблеми, поемат риск и създават добри практики. Интелигентните решения в транспортно-логистичната индустрия са плод на онази синергия между човешкия и дигиталния свят, която дава тласък на иновативните проекти.

Глобалната търговия се движи с високи скорости, в регионален и световен мащаб изникват кризисни ситуации, появяват се икономически, геополитически и екологични завои, на които логистиката трябва да се отговори със смели решения. Понякога се налага да се предефинират стратегиите във веригите на доставки, друг път да се поемат рискове от лидерите, които променят посоки и бизнес модели.

На Осмата Логистична бизнес конференция лекторите ще говорят за бързата и смела логистика, за посоките, проблемите и устойчивите решения във веригата на доставки. Тя е чудесно място за партньорско споделяне на добри практики, където всеки научава нещо ново и си тръгва с прозрения и нови бизнес контакти.

Нашата цел  като организатори е да дадем възможност на мениджъри и специалисти от всички браншове, да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в конкурентната среда.

Адрес на събитието:  Sofia Event Center (SEC), гр. София, бул. Черни връх 100, Парадайс Център ет. 3

 

Вижте по-долу кратко видео, представящо Логистичната Бизнес Конференция 2019.

 

 

Контакт

Контакт с организаторите:


За включване като партньор или спонсор на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2020,
моля свържете се с организатора:
БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД
Лице за контакт: Илияна Балабанова
тел. 02 958 0031, 02 808 1848, 02 958 0030
моб. 0888 220 261
Изпратете ни E-mail

 

Локация на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2020