Лектори   Регистрация   Партньори 

Списание ЛОГИСТИКА организира през 2021

ДЕВЕТА ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ

Интелигентна логистика:
Спечели бъдещето

12 октомври 2021 г. (вторник)
София Ивент Център (SEC) – Парадайз център, София

 
ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ е най-голямото събитие в логистичния сектор в България. През 2021-а конференцията ще се проведе за девета поредна година. Организатори са екипите на Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА. Логистичната бизнес конференция е престижен международен форум, където участниците научават добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Паралелно с това осигуряваме възможност за срещи и диалог с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, информационни технологии, застрахователи, консултанти.

Ето защо за 2021 г. избрахме темата Интелигентна логистика: Спечели бъдещето.

Акценти на Логистичната бизнес конференция 2021:

• Глобални промени и локални възможности  (Дискусионен панел). Какъв е ефектът от пандемията върху глобалните вериги на доставки? Тръгват ли производствата по-близо до дома? Какви са перспективите на България като ниършоринг дестинация? Как 3PL доставчиците променят своите дейности и експертизи, за да отговорят на по-сложните логистични нужди на производствените и търговските компании? Как дигиталната трансформация помага на фирмите във време на криза?

• Сценарии за бъдещето. Как се планира устойчиво бъдеще за една компания? Кои са устойчивите решения в логистиката, които помагат в кризи и растеж? Как се управляват целите и действията на екипа при работа в рискова среда? По-сложни ли са логистичните задачи в една компания от играта на шах? Стига ли да имаш само план А или е време за план Б и В? Как се откриват точните хора и откъде ще дойдат следващите иноватори и визионери в логистиката?

• Технологии, променящи играта. Ускори ли кризата навлизането на изкуствения интелект във веригата за доставки? Как да дигитализирам бъдещето? Колко голямо е информационното разнообразие на големите данни? Може ли да се анализират и прогнозират всички етапи от веригата на доставки чрез иновативни стратегии и технологии?

• Умен ход в склада. Какви нови стандарти зададе кризата към инвестициите и управлението на складовете? Как се постига оптималност в складирането и какви са възможностите на „умния склад“? Какво въздействие оказват Индустрия 4.0 и ръстът на електронната търговия на начина на работа в склада? Как технологиите оптимизират складовите разходи? Какви роботи ще управляват складовете на бъдещето?
Нашата цел като организатори е да дадем възможности на мениджъри и специалисти от всички браншове да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в новото днес и новото утре.

Адрес на събитието:  Sofia Event Center (SEC), гр. София, бул. Черни връх 100, Парадайс Център ет. 3

Във връзка с актуалните противоепидемични мерки и заповед РД-01-748/2.9.2021 г. на МЗ ви информираме, че Логистичната Бизнес Конференция има възможност да се проведе при максимална заетост съгласно възможността, която дава заповедта.

Обслужващата локация София Ивент Център (SEC) е акредитирана като EU Green COVID Certificate Venue, с което се гарантира, че всички екипи на SEC са на 100% ваксинирани и/или преболедували, както и притежават зелен сертификат (сертификат за ваксинация, сертификат за преболедувал, сертификат за валиден отрицателен PCR тест). Екипът на организатора Българска Транспортна Преса е също от 100% ваксинирани и/или преболедували служители.

За да може Логистичната Бизнес Конференция да се проведе на живо без ограничение, е необходимо също гостите на Конференцията да покажат на влизане в залата един от следните документи:
- сертификат за ваксинация;
- сертификат за преболедувал, валиден 6 месеца от издаването му, или направен бърз антигенен тест до 48 часа преди мероприятието;
- сертификат за валиден отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди мероприятието.
Моля имайте предвид, че участници на Конференцията без валиден документ няма да бъдат допуснати в залата.

Вижте по-долу кратко видео, представящо Логистичната Бизнес Конференция 2019.
 

 

 

Лектори на Логистична Бизнес Конференция 2021

Петър Витанов

Евродепутат

Емил Димитров

Kaufland България

Антон Ананян

Frotcom България

Валентин Илиев

ЗК Лев Инс

Стефан Коларов

eMAG България

Антон Димитров

DHL Express България

Стефан Стоилов

DHL Express България

Георги Терзийски

SAP България

Янислав Тотев

ДСВ Роуд

Светлин Адриянов

ЕY България, Северна Македония, Албания и Косово

Лазар Матеев

Hanon Systems Пловдив

Антон Крантев

Коника Минолта България

Димитър Сотиров

Коника Минолта България

Ханс Лип

TransFollow

Атанас Котов

EPAL България, Гърция и Румъния

 

Партньори на Логистична Бизнес Конференция 2021

 
 
 
 

Логистична Бизнес Конференция 2020 в кадри

 

Контакт

Контакт с организаторите:


За включване като партньор или спонсор на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2021,
моля свържете се с организатора:
БТП - Българска Транспортна Преса ЕООД
Лице за контакт: Илияна Балабанова, Борислав Бурлак
моб. 0888 220 261, 0888 582 088
Изпратете ни E-mail

 

Локация на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2021